Indi en Piney

indi (1)Annemarijn behandelt zowel mijn paard als onze hond. Bij allebei zijn de behandelingen erg ontspannen en relaxed. Annemarijn is erg geduldig en legt veel uit.
Onze Australian Shepherd Indi was nog nooit een dag ziek geweest, totdat ze na intensief spelen of met een balletje gooien kreupel begon te lopen. We hebben dit even aangekeken maar het bleef terugkomen.Toen ik haar meenam naar Annemarijn ging Indi er meteen voor liggen en vond de behandeling helemaal prima, het kreupel lopen is al heel erg verbeterd en ze beweegt lekker soepel!
pineyPiney kwam bij mij met de nodige fysieke problemen en het werd al snel duidelijk wat een osteopaat voor haar betekent. Aangezien ze een tijd in het hoge noorden heeft gestaan hadden we daar een fijne osteopaat, maar ja, dat is eenmaal terug in de Randstad niet zo handig!
Ik zag op stal de folder van Annemarijn liggen en besloot een afspraak te maken. En wow, wat ben ik blij met jou als osteopaat! Piney is er zo veel beter door geworden, en ik kan je niet vertellen hoe blij ik daar mee ben. Ze beweegt vloeiend, soepel, met kracht en heeft plezier in haar werk. Ze is op dit moment al beter dan dat ze ooit geweest is, en ik kan niks anders zeggen dan DANK JE WEL!!! Dank je wel voor het feit dat Piney en Indi zich weer top voelen, en dank je wel dat ik een dagje met je mee mocht lopen. Ik hoop net zo goed te worden als jij. Op naar de volgende behandelingen! (Sophie)