Levade’s Q

Q
Enkele maanden geleden kreeg ik een folder over de werkwijze van Annemarijn in handen en deze sprak mij aan, maar omdat ik niet het meest makkelijke paard voor een therapeut heb, moest ik het allemaal nog maar even afwachten. Diverse therapeuten zijn bij mijn paard geweest en was er eigenlijk geheel mee gestopt omdat het eerder slechter als beter met mijn paard gesteld was als er een therapeut langs was geweest voor hem.
Gelukkig klikte het tussen mijn paard en Annemarijn zeer goed en nu, twee behandelingen later zit mijn paard letterlijk veel beter in zijn vel. Hij heeft veel meer balans en zijn spiermassa begint zich eindelijk te verdelen in plaats van “op te kroppen”.
Al met al ben ik blij dat ik gebeld heb naar Annemarijn en toch “weer” aan een therapeut voor mijn grote vriend ben begonnen! (Elvira)