Nieuwe training Kinesio Equi Tape in Baden, Oostenrijk

Alhoewel ik al sinds 2002 frequent werk met (kinesio) taping op mensen, heb ik hiervoor ook een specifieke opleiding voor paarden gevolgd in Duitsland, 2011.
Omdat ik iedere dag weer versteld sta wat je allemaal kunt bereiken bij mens en dier met ondersteuning van een ‘simpel’ stukje tape, kan ik de kans natuurlijk niet laten lopen om de nieuwe cursus Equine Taping te volgen bij de uitvinder van de tape, dhr. Kenzo Kase.
Het feit dat uitgerekend hij zich dit jaar heeft gestort op het ontwikkelen van een cursus specifiek gericht op paarden is voor mij een indicatie dat er veel mogelijkheden zijn op dit gebied! Iets wat ik natuurlijk al lang wist…
Maar de kans om me te laten bijscholen door de ‘guru’ kan ik niet laten lopen, een mens is tenslotte nooit uitgeleerd! Ik ben heel erg benieuwd naar zijn visie en technieken op dit relatief nieuwe specifieke werkgebied.
In september ben ik dus even een paar dagen onbereikbaar want in Oostenrijk mijn kennis aan het updaten!